Rörmokare i jämtland & härjedalen

Pålitlig och professionell rörmokare!

 

Behöver du en professionell rörmokare i Jämtland eller Härjedalen? Hos RöroMoKarn.se hittar du erfarna och kvalificerade rörmokare redo att hjälpa dig med allt från planering och installation till underhåll och reparationer av ditt VVS-system.

Våra tjänster är omfattande och anpassade till dina unika behov.

Med oss kan du lita på kvaliteten när det kommer till utfört arbete. Våra rörmokare är kända i Jämtland och Härjedalen för sin yrkeskunnighet, pålitlighet och engagemang för kundtillfredsställelse. Vi sätter dig som kund i centrum och strävar efter att överträffa dina förväntningar varje gång.

Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS-behov och se hur vi kan hjälpa dig. Din lokal rörmokare i Jämtland och Härjedalen är bara ett samtal bort!

Få en pålitlig och effektiv värmepump eller VS-installation med Rörömokar'n, ditt lokala VS-företag i Jämtland-Härjedalen. Låt oss hjälpa dig med allt från utbyte av din gamla värmepump till nya installationer vid nybyggnationer eller renoveringar.

Kontakta oss idag!

Våra tjänster

Utbyte och installtion av värmepumpar

Rörömokar'n är det självklara valet för att installera eller byta ut värmepumpar. Vi erbjuder kompletta installationer, inklusive borrning av energibrunn, inbärning av värmepump och installation inklusive elinkoppling. Vi erbjuder även jordvärmeanläggningar och luft/vatten värmepumpar med liknande upplägg.

VS installationer

Rörömokar'n utför alla typer av VS installationer vid nybyggnationer och renoveringar av villor, fritidshus, flerfamiljshus med mera. Vi har certifierade montörer med lång erfarenhet.

Montage av vattenpumpar

Vi utför leverans och installation av vattenpumpar och vattenfilter. Vi anlitar alltid certifierade brunnsborrning företag.

Några bilder från olika arbeten vi utfört: