Rörmokare i härjedalen

Pålitlig och professionell rörmokare!

 

Behöver du en professionell rörmokare i Härjedalen? Hos RöroMoKarn.se hittar du erfarna och kvalificerade rörmokare redo att hjälpa dig med allt från planering och installation till underhåll och reparationer av ditt VVS-system. Vi hjälper dig som befinner dig i orter som Vemdalen, Funäsdalen, Sveg, Älvros och andra orter i Härjedalen.

Våra tjänster är omfattande och anpassade till dina unika behov.

Med oss kan du lita på kvaliteten när det kommer till utfört arbete. Våra rörmokare är kända i Härjedalen för sin yrkeskunnighet, pålitlighet och engagemang för kundtillfredsställelse. Vi sätter dig som kund i centrum och strävar efter att överträffa dina förväntningar varje gång.

Få en pålitlig och effektiv värmepump eller VS-installation med Rörömokar'n, ditt lokala VS-företag i Härjedalen. Låt oss hjälpa dig med allt från utbyte av din gamla värmepump till nya installationer vid nybyggnationer eller renoveringar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS-behov och se hur vi kan hjälpa dig. Din lokal rörmokare i Härjedalen är bara ett samtal bort!

Våra tjänster

Behöver du en ny värmepump hemma? Kanske är det en vattenpump med tillhörande vattenrening som du är ute efter? Oavsett vad det är inom VVS kan du vara säker på Rörömokar'n AB kan hjälpa dig med det du söker.

Utbyte & installation av värmepumpar

Rörömokar'n är det självklara valet för att installera eller byta ut värmepumpar. Vi erbjuder kompletta installationer, inklusive borrning av energibrunn, inbärning av värmepump och installation inklusive elinkoppling. Vi erbjuder även jordvärmeanläggningar och luft/vatten värmepumpar med liknande upplägg.

VS installationer

Rörömokar'n utför alla typer av vatten- och sanitetsinstallationer vid nybyggnationer och renoveringar av villor, fritidshus, flerfamiljshus med mera. Vi har certifierade montörer med lång erfarenhet och hög kompetens.

Montage av vattenpumpar

Har du en sommarstuga eller ett fritidshus som inte är kopplat till kommunala avloppet och behöver vattenrening? Vi utför leverans och installation av vattenpumpar och vattenfilter för vattenrening av högsta kvalitet. Vi har kontakt med professionella partners och anlitar alltid certifierade företag för brunnsborrning.

Några bilder från olika arbeten vi utfört: