Installation Värmepump

Proffspartner med NIBE Partner i Jämtland och Härjedalen

Investera i en värmepump - Miljövänligt och snällt mot plånboken

Att välja att installera en värmepump är inte bara ett klokt ekonomiskt beslut på lång sikt, det är också ett steg mot att göra din bostad mer hållbar. Med potentialen att minska dina uppvärmningskostnader med upp till 85 procent, utnyttjar värmepumpen, beroende på vilken typ det är, solens energi som finns lagrad i berg, mark och sjöar, eller luften som finns utomhus. Detta innebär att värmepumpen utnyttjar en källa som är förnybar. Vår expertis sträcker sig över olika typer av värmepumpar, från noggranna installationer till pålitliga reparationer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att dra nytta av fördelarna med att installera en värmepump. Tveka inte att kontakta oss för att utforska hur en värmepump kan göra skillnad för dig och din bostad.

Proffspartner med NIBE Partner

Rörömokar'n AB är proffspartner med NIBE Partner, vilket innebär att vi levererar, installerar, servar och underhåller deras bergvärmepumpar, luftvattenpumpar och markvärmepumpar. En av modellerna som vi installerar är bland annat S1255 markvärmepump.

Kontakta oss idag för rådgivning kring val av värmepump!

Vi installerar olika typer av värmepumpar

Det finns ett flertal typer av värmepumpar som vi installerar, allt från bergvärmepumpar till luftvattenpumpar. Nedan kan du läsa mer om vilka typer av värmepumpar vi leverar åt dig som kund.

Markvärmepump / Bergvärmepump 

Att välja att installera en bergvärmepump är inte bara ett klokt ekonomiskt beslut på lång sikt, det är också ett steg mot att göra din bostad mer hållbar. Med potentialen att minska dina uppvärmningskostnader med upp till 85 procent, utnyttjar bergvärmen solens energi på ett effektivt sätt. Genom att hämta energin från solen som lagras naturligt i berg, mark och sjöar, erbjuder bergvärmen en miljövänlig och förnybar värmekälla. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av bergvärme, från noggranna installationer till pålitliga reparationer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att dra nytta av fördelarna med bergvärme. Tveka inte att kontakta oss för att utforska hur bergvärme kan göra skillnad för dig och din bostad.

Luftvattenpump

Genom att investera i en luft/vatten-värmepump tar du ett betydande steg mot att göra din bostad mer energieffektiv och kostnadseffektiv. Denna typ av värmepump är konstruerad för att utnyttja den omgivande luftens värme, även under extrema förhållanden med temperaturer så låga som -20°C. Med potentialen att minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80 procent, erbjuder luft/vatten-värmepumpen en pålitlig värmekälla som sprider värmen genom ditt hem på ett effektivt sätt. Genom att utvinna värme från uteluften och överföra den till köldmediet i systemets utedel, säkerställer pumpen att din bostad är varm och bekväm. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av installation och underhåll av luft/vatten-värmepumpar. Kontakta oss gärna för att utforska hur denna moderna värmelösning kan passa just dina behov och göra skillnad för din bostad.

Ett urval av värmepumpar vi har installerat