Rörmokare i jämtland

Professionell rörmokeritjänst du kan lita på!

 

Söker du efter en kvalificerad rörmokare i Jämtland? Vänd dig till RöroMoKarn.se för att finna skickliga rörmokare som står redo att bistå dig med alltifrån design och montering till skötsel och reparationer av ditt VVS-system. Vi är tillgängliga för dig i Åre, Krokom, Strömsund, Östersund, Ragunda, Bräcke, Berg och fler platser i Jämtland.

Vi erbjuder heltäckande tjänster skräddarsydda för just dina behov.

När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet håller högsta kvalitet. Vårt rykte i Jämtland bygger på vår expertis, tillförlitlighet och vårt engagemang för att uppnå kundnöjdhet. Du som kund är alltid i fokus för oss, och vi strävar efter att alltid överträffa dina förväntningar.

Välj Rörömokar'n för en tillförlitlig och effektiv lösning på dina värmepumps- och VVS-installationer i Jämtland. Vi är här för att assistera dig med allt från att ersätta din befintliga värmepump till att utföra installationer i samband med nybyggnationer eller renoveringar.

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina VVS-projekt och utforska hur vi kan vara till tjänst. Din lokala rörmokare i Jämtland är endast ett telefonsamtal bort! 

Våra tjänster

Letar du efter en ny värmepump för ditt hem? Eller är det kanske en vattenpump komplett med vattenreningssystem du behöver?

Vilka VVS-behov du än har, kan du lita på att Rörömokar'n AB har lösningen för dig

Installation och byte av värmepumpar

Välj Rörömokar'n för installation och utbyte av din värmepump. Vi tillhandahåller fullständiga tjänster från borrning för energibrunnar till leverans och montering av värmepumpen, inklusive anslutning av el. Dessutom erbjuder vi system för jordvärme samt luft/vatten-värmepumpar med motsvarande service. 

VS-installationer

Rörömokar'n hanterar ett brett spektrum av VVS-arbeten, inklusive installationer av vatten och sanitet i samband med nybyggnationer samt renoveringar av villor, fritidshus, flerbostadshus och liknande. Vårt team består av certifierade installatörer som besitter omfattande erfarenhet och expertis.

Vi monterar vattenpumpar

Äger du en sommarstuga eller ett fritidshus som saknar anslutning till det kommunala avloppssystemet och i behov av vattenrening? Vi står för leverans och montering av vattenpumpar samt vattenfilter för förstklassig vattenrening. Vi samarbetar med kvalificerade partners och anlitar endast certifierade entreprenörer för brunnsborrning.

Några bilder från olika arbeten vi utfört: